ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

 


Πολιτική Δράση
Μηνιαία Ενημερωτική

Ηλεκτρονική Έκδοση_

ΙΟΥΝΙΟΣ 2011
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 12

Φίλες και φίλοι,

Ο Ιούνιος παραδοσιακά είναι ο αγαπημένος μήνας των περισσοτέρων Ελλήνων, καθώς είναι η αρχή του περίφημου Ελληνικού καλοκαιριού. Φέτος όμως το καλοκαίρι δεν θα είναι όπως τα άλλα. Το αδιέξοδο της πολιτικής του μνημονίου δεν εκφράζεται μόνο από τα χείλη της αντιπολίτευσης, ούτε μόνο από τις κραυγές αγωνίας και απόγνωσης του Ελληνικού Λαού, αλλά πλέον εκφράζεται και μέσα στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος.

Οι Έλληνες πολίτες απογοητευμένοι από υποσχέσεις που δεν εκπληρώθηκαν, από τη χειροτέρευση της ποιότητας ζωής τους, από την ατιμωρησία που επικρατεί σε ανθρώπους που έχουν παραβιάσει τον όρκο τους, εκφράζονται με θυμό και οργή, ειδικά εκείνοι που έχουν χάσει τις δουλειές τους και οι νέοι μας που βλέπουν το μέλλον τους ζοφερό.

Το ΠΑΣΟΚ που εκβίασε να έρθει στην εξουσία για να "σώσει" τη χώρα και αφού μετέτρεψε την κρίση χρέους σε κρίση δανεισμού, πλέον φροντίζει μόνο για το πως θα σώσει τους δανειστές του και δεν υπολογίζει τους πολίτες.

Πλέον έχουμε συνηθίσει πριν από κάθε δόση του δανείου να έρχεται ένα νέο πακέτο μέτρων, ενώ η κυβέρνηση καλεί αντιπολίτευση και Λαό να το δεχτούν αδιαμαρτύρητα. Τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση θα φέρει στη Βουλή το λεγόμενο "Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα" που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα φέρει νέους φόρους, ύφεση, απολύσεις, ανεργία.

Η Νέα Δημοκρατία, δια του προέδρου μας του κ. Α. Σαμαρά, παρουσιάσε στο Ζάππειο αναλυτικά το οικονομικό πρόγραμμα της για έξοδο από την κρίση, για να δώσουμε ελπίδα και αυτοπεποίθηση στον Ελληνικό Λαό. Πλήρως τεκμηριωμένο και κοστολογημένο το πρόγραμμα μας, το θέτουμε υπό την κρίση του Ελληνικού Λαού και φυσικά στη διάθεση της κυβέρνησης να το αξιοποιήσει.

Αγαπητοί φίλοι

Συμπληρώνουμε ένα χρόνο σε αυτή τη μηνιαία επικοινωνίας μας, ελπίζοντας να σας προσφέρουμε συνοπτική αλλά και ταυτόχρονα ουσιαστική ενημέρωση για τις δραστηριότητες και τις απόψεις μου ως βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης. Πιστεύω ότι σε κάθε περίπτωση, ο βουλευτής έχει υποχρέωση να ενημερώνει τους συμπολίτες του για το έργο του, ώστε να μπορουν να το κρίνουν και να παρεμβαίνουν με απόψεις και προτάσεις τους.

Η πλήρης κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική παρουσία και δράση μου υπάρχει πάντα στο www.karaoglou.gr

Η πλήρη πρόταση για το ΖΑΠΠΕΙΟ 2 υπάρχει εδω.

Δηλώσεις- Δραστηριότητες

Τοποθέτηση στη συνέντευξη τύπου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ - 31.5.2011

Ομιλία σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ν. Ημαθίας στη Νάουσα, Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Επίσκεψη-περιοδεία στη Χαλκιδική με τη ΝΟΔΕ Χαλκιδικης, Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Απάντηση στην πρόταση του Υφυπουργού Μεταφορών κ. Μαγκριώτη για συγκρότηση Διακομματικής Επιτροπής για έργα υποδομών της Θεσσαλονίκης

Δήλωση για το Σχέδιο Αναδιάρθρωσης των Εφοριών

Δήλωση για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου "19 Μαΐου: Ημέρα Εθνικής Μνήμης

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τη συντριπτική της νίκη στις φοιτητικές εκλογές.

Δήλωση για την απαράδεκτη απόφαση της ΕΠΟ για την εξόντωση του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Άρθρα

«Ένας χρόνος Δ.Ν.Τ. Και αλλάξαμε (Κυβέρνηση) και βουλιάξαμε»

«Ένας χρόνος Μνημόνιο. Ένας χρόνος οδύσσεια για τον Ελληνικό λαό»

"Το μνημόνιο καταρράκωσε την εθνική μας οικονομία"

«Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση: μια σχέση 30 χρόνων»

«Ζάππειο 2: Μήνυμα ελπίδας, συμβόλαιο αξιοπρέπειας»

Συνεντεύξεις

Συνέντευξη στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"- "Η απογραφή έπρεπε να γίνει"

Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: όχι στις απολύσεις στο δημόσιο

Στο "Αθλητικό Metropolis" για τον αγώνα δικαίωσης του Ηρακλή

Ραδιοφωνικές συνεντεύξεις σε ΝΕΤ και Κανάλι 1- 10.5.2011

Στο ειδησεογραφικό site difernews.gr

 

 


Σύνολο ερωτήσεων στη Βουλή

 

 

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Αναγκαία η τουριστική ανάπτυξη της Μακεδονίας Έξαρση της εγκληματικότητας στο Νομό Θεσσαλονίκης Με λουκέτο κινδυνεύει το ΑΠΘ Σε δραματική κατάσταση οι ιδιοκτήτες ταξί Κομματικές μεθοδεύσεις στον κλάδο των εφοριακών υπαλλήλων
Aνυπεράσπιστοι οι εργαζόμενοι στα τουριστικά επαγγέλματα

Λουκέτο σε υποκαταστήματα ΙΚΑ στη Θεσσαλονίκη

Άνιση μεταχείριση των πολυτέκνων στο θέμα των μετεγγραφών

 

Ομιλίες στο Κοινοβούλιο

Συνεδρίαση της Υποεπιτροπής επί Θεμάτων Αθλητισμού "Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, για τις αποφάσεις και το σκεπτικό των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης και της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ", Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

 

Για να καταργήσετε το όνομα σας από την λίστα στείλτε λευκό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr
Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος, Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547
Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709325, Fax: 210 3709329

Developed by BrainBox Συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Η συμμετοχή των αποστολών της Βουλής σε εκδηλώσεις Ομογενειακών Οργανώσεων». | Εκτύπωση |